SEO-specialist

Hoge posities in zoekmachines zoals Google is een absolute must voor ondernemers die een succesvolle website of webwinkel willen runnen. Hoe kom je hoger in de zoekresultaten? Onze SEO-specialist beantwoordt deze vraag voor je.

Waarom vind ik mijn website niet op Google?

“Waarom vind ik mijn website niet in Google?’’ is een vraag die regelmatig aan menig SEO-specialist gesteld wordt.

Het antwoord is helaas niet zo simpel. De rankings in Google hangen van complexe factoren af, die wij hieronder in simpele woorden uitleggen:

 1. De gekozen zoekwoorden: een zoekwoordanalyse is een logische stap, voordat je begint met het bouwen van een website. Wanneer je probeert te ranken op zoekwoorden met een hoge concurrentie, wordt het lastiger om topposities in Google te behalen. Kijk daarom niet alleen naar de zoekvolume van een zoekwoord, maar ook naar de haalbaarheid.
 2. De content op je website: bezoekers hebben behoeften aan waardevolle informatie. Wanneer ze deze informatie niet of niet snel genoeg vinden, verlaten ze de website binnen enkele seconden – wat resulteert in lagere posities in Google.
 3. Een linkprofiel opbouwen: het aantal kwalitatieve verwijzingen van andere websites geeft de zoekmachines een indicatie hoe populair je website is. Populaire websites worden beloond met hogere posities.

Hoger in Google komen: kan ik dit zelf voor elkaar krijgen?

Hoger komen in Google vereist kennis van SEO en de complexe factoren die invloed uitoefenen op de rankings in de zoekresultaten. Door artikelen op het internet te lezen en video’s te bekijken kun je een hoop kennis over SEO vergaren. Echter is kennis alleen niet voldoende.

Je moet weten hoe je deze kennis toepast – iets wat je alleen kunt leren door het te doen. Het leerproces van SEO kost tijd en gaat met vallen op opstaan. Een SEO-specialist is een deskundige op dit gebied.

SEO-specialist inhuren

Door een SEO-specialist in te huren wordt je website of webwinkel in een korte tijd zoekmachinevriendelijk gemaakt, hierdoor:

 

 • Ontvang je meer bezoekers en dus inkomsten – een website of webwinkel heeft bezoekers nodig om inkomsten te generen. Hoge posities in Google worden beloont met meer bezoekers. 
 • Eerder beginnen met verkopendoordat jouw website binnen een korte tijd online staat, komen de eerste verkopen snel binnen. 
 • Loop je geen inkomsten misin de tijd die je zelf nodig hebt om je website SEO-vriendelijk te maken, loop je bezoekers (en dus inkomsten) mis. 
 • Haal je je doelstellingenmet meer bezoekers en meer inkomsten wordt het makkelijker om je doelstelling te halen. Onze SEO-specialist weet wanneer er bijgestuurd moet worden om zodoende de doelstellingen te halen.

 

Kosten SEO-specialist inhuren

De kosten voor het inhuren van een SEO-specialist hangen van jouw wensen af. Onze SEO-specialist helpt met de website optimaliseren voor een betere vindbaarheid op het internet. Aangezien de vindbaarheid van verschillende factoren afhangen, zien onze diensten er als volgt uit:

 

 • SEO-onderzoek: zowel voor bestaande als nieuwe websites is het belangrijk om regelmatig een SEO-onderzoek uit te voeren. Het onderzoek bestaat uit verschillende stappen: het selecteren van zoekwoorden, analyseren huidige webpagina’s, analyse weergave mobiele apparaten en een analyse laadtijd website.
 • De website optimaliseren: de website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachine en het verbeteren van het aantal conversies. Het optimaliseren bestaat uit het (her)schrijven van de webteksten, titels, metagegevens en afbeeldingen ALTS.
 • Linkprofiel opbouwen: de posities in de zoekmachines hangen af van het aantal verwijzingen van andere websites. Het draait hier om kwaliteit, niet om kwantiteit.
 • Contentcreatie: ‘content is koning’ – een veelgehoorde term die wij beamen. Door goede content te creëren, behaal je hogere posities in de zoekmachines en ontvang je meer bezoekers.
 • Het bouwen van een SEO-vriendelijke website of webwinkel: wil je graag een website of webwinkel starten? Onze SEO-specialist realiseert de bouw van een zoekmachine-vriendelijke website van A tot Z.

 

Neem contact op met een SEO-specialist binnen ons team voor een vrijblijvend advies. Onze SEO-specialist analyseert je website en vertellen je waar winst te behalen valt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.